Методичні вказівки з організації та проведення всіх видів практики - Грищенко, Володимир Миколайович; Радіонова, Світлана Володимирівна (My University, 2021)
Практична підготовка студентів є одним з найважливіших видів навчальної роботи, яка призначена максимально сприяти їх професійному становленню та забезпечувати адаптацію в трудовому колективі. Практика представляє собою специфічний вид навчальної діяльності, яка орієнтована в першу чергу на набуття студентами стійких навичок самостійної роботи при вирішенні задач, які є типовими для спеціальності. Наскрізна програма призначена для методичного забезпечення єдиного комплексного підходу до організації практики студентів по спеціальності з дотриманням системності, неперервності та послідовності в їх підготовці. У відповідності до навчального плану спеціальності 122 передбачено проведення наступних видів практики: - переддипломна – VIІІ семестр, 4 / 3 тижні для бакалаврів очної / заочної форм навчання відповідно; - переддипломна – ХІ семестр, 8 / 3 тижні для магістрів очної / заочної форм навчання відповідно.
Keywords: методичні вказівки; бакалаври; навчальний процес; робочі програми; магістри