Елементи диференціальної геометрії - Міхлін, Юрій Володимирович; Кириллова, Наталія Олександрівна; Морачковська, Ірина Олегівна (ТОВ "Планета – Прінт", 2020)
У посібнику надано елементи диференціальної геометрії просторових кривих і поверхонь. Надані приклади додатка диференціальної геометрії до механіки. Запропоновані варіанти типових розрахунків для індивідуального виконання. Призначено для студентів навчально-наукового інженерно-фізичного інституту за спеціальностями 113 "Прикладна математика" та 122 "Комп’ютерні науки".
Keywords: навчальний посібник; просторова крива; формули Френе; асимптотичні лінії; лінії кривизни; класифікація точок поверхні; диференціювання