Обґрунтування параметрів процесу теплообміна в топковому обсязі при спалюванні біогазу - Куріс, Ю. В.; Литвин, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті описана математична модель, яка включає в себе залежності, що описують теплообмін між факелом і теплоприймаючою поверхнею топки, між факелом і проміжним випромінювачем, а також між проміжним випромінювачем та екраними поверхнями топки.
Cround of parameters in the process of exehancew in fire-box volume at insineration of biogas
Keywords: математична модель; теплообмін; фаакел; теплоприймаюча поверхня топки; топочна камера; температур; mathematical model; heat exchange; torch; heating