VIII Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Частина 1 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
До збірки включено тези доповідей, представлених на VIІІ Університетській науково-практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", яка відбулась 22-24 квітня 2014 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформаційні системи в управлінні; системи управління; математичне моделювання; машинобудування; механіка; транспортне машинобудування; енергетичні процеси; теплофізичні процеси; обладнання