Інформаційна база стратегічного аналізу - Яшкіна, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті дається характеристика інформаційної бази стратегічного аналізу: макрооточення, безпосереднє оточення, внутрішнє середовище, а також фомування показників, необхідних для її оцінки.

Description of informative base of strategic analysis is given in the article: macro environments, direct environments, inlaying environments, and also forming of indexes necessary for its appraisal.
Keywords: стратегічне управління; підприємство; моніторинг; прогнозування; звітність; статистика