Резерви зниження величини збитків при виході з ладу електрообладнання на технологічних агрегатах - Яковлєв, Анатолій Іванович (Аудиторська фірма "Аналітик", 2016)
Проаналізовані причини виходу з ладу електротехнічних засобів автоматизації у промисловому виробництві. Визначено вплив умов експлуатації асинхронних двигунів на кількісні характеристики їх надійності. Запропонована галузева сегментація ринку асинхронних електродвигунів.

Analysis of the causes of electrical automation facilities failure in the industrial production. Influence of the asynchronous motors operation conditions on the quantitative characteristics of their reliability. Industry-based segmentation of the asynchronous motors market was proposed.
Reserves for losses decrease in case of technological units’ electrical equipment failure
Keywords: резерви; збитки; електрообладнання; засоби праці; кількісні характеристики надійності; асинхронні двигуни; галузева сегментація ринку; reserves; losses; instruments of labor; operation conditions; quantitative characteristics of reliability; asynchronous motors; industry-based segmentation of market