Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з кібернетичним захистом інформації для мобільної однопунктної інформаційно-вимірювальної системи - Коломійцев, Олексій Володимирович; Сачук, Ігор Іванович; Артюх, Олексій Анатолійович; Борзенко, Павло Олександрович; Бартош, Максим Володимирович; Гарячий, Максим Володимирович; Звєрєв, Олексій Олексійович; Панченко, Володимир Іванович; Сухотеплий, Владислав Миколайович; Чечуй, Олександр Вікторович (ДП "Український інститут промислової власності", 2021)
Канал вимірювання радіальної швидкості літальних апаратів з кібернетичним захистом інформації для мобільної однопунктної інформаційно-вимірювальної системи містить керуючий елемент, блок керування дефлекторами, лазер з накачкою (Лн), модифікований селектор подовжніх мод (МСГТМ), модифікований блок дефлекторів, передавальну оптику, приймальну оптику, фотодетектор, широкосмуговий підсилювач, багатофункціональний інформаційний блок з б - введенням сигналу від каналу вимірювання кутових швидкостей літального апарата (ЛА), резонансні підсилювачі, настроєні на відповідні частоти міжмодових биттів, змішувачі, формувачі імпульсів, фазову автопідстройку частоти на частоті міжмодових биттів, керуючий генератор, опорний генератор з частотою підставки Δvп, фільтр, схему "і", лічильник, формувач мірних імпульсів, дешифратор, електронну обчислювальну машину (ЕОМ) та 6Δvм - введення опорної частоти (6Δvм оп) від передавального лазера (Лн+МСПМ). При цьому після ЕОМ виведено блок відображення інформації про радіальну швидкість ЛА, як ЕОМ введено спеціалізовану ЕОМ та додатково введено радіолокаційний модуль, який складений з антени, приймально-передавальної апаратури і апаратури захисту від завад.
Keywords: патенти; корисна модель; літальні апарати; кібернетичний захист інформації; мобільні однопунктні інформаційно-вимірювальні системи; вимірювання радіальної швидкості