Дослідження дизеля з каталітичним покриттям поверхні камери згоряння - Парсаданов, Ігор Володимирович; Сахненко, Микола Дмитрович; Ведь, Марина Віталіївна; Карягін, Ігор Миколайович; Хижняк, Володимир Олександрович; Андрощук, Дмитро Степанович (НТУ "ХПІ", 2015)
В статті представлені результати стендових досліджень ефективності нейтралізації токсичних речовин з відпрацьованими газами одноциліндрового дослідного дизеля з нанесеними каталітичними покриттями на поверхні камери згоряння в поршні на основі оксидів марганцю та кобальту.

The article deals with the results of bench testing of the efficiency of toxic substances neutralization with exhaust gases of the experienced single-cylinder diesel engine with a catalytic coating on the surface of the combustion chamber in the piston on the basis of manganese and cobalt oxides.
The research of the diesel engine with a catalytic coating on the surface of the combustion chamber
Keywords: ДВЗ; ВГ; тверді частинки; КЗ; одноциліндровий дизель; вигоряння палива