Модель оцінки реалізації наукового потенціалу здобувачів вищої освіти рівнів "магістр" та "доктор філософіїї" спеціальності "освітні, педагогічні науки" - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (Інститут інноваційної освіти, 2020)
Статтю присвячено висвітленню особливостей формування моделі оцінки реалізації наукового потенціалу здобувачів вищої освіти рівнів "магістр" та доктор філософії" спеціальності "Освітні, педагогічні науки" в умовах технічного університету. Розглянуто структурні фактори моделі: рівень досягнень у науковій сфері; час досягнення заданого рівня; ставлення до досягнення в розрізі "важко-легко" – фактор "можу"; ставлення до досягнення за шкалою "подобається-не подобається" – фактор "хочу".
Keywords: бальні оцінки; доктор філософії; магістрант; модельні фактори; оцінка реалізації потенціалу; наукова діяльність; рівні досягнень