"Труды Харьковского Политехнического института" як джерело з історії науки й техніки - Робак, Ігор Юрійович; Сопко, Руслан Олександрович (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена зовнішній і внутрішній історичній критиці науково-технічного періодичного видання "Труды Харьковского политехнического института" як джерела з історії науки й техніки. Доведена його цінність як історичного джерела

The article is dedicated to external and internal criticism of the scientific- technical periodic edition "Труды Харьковского политехнического института" as a source of scientific and technical history. The value of this historical source is proved
Keywords: історична критика; цінність; науково-технічна думка; інженерна справа; internal criticism; scientific- technical periodic edition; technical history; historical source