Метод построения универсальных бигенераторных преобразователей физических величин - Кондрашов, Сергей Иванович; Гусельников, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Стаття присвячена розробці метода побудови бігенераторних перетворювачів фізичних величин. Розглянута методика їх роботи, наведено блок-схема та приклади реалізації.

The article is devoted development of bilgenerator transformer of physical sizes. The considered methodology of his work, flow-chart, is resulted examples of realization.
Keywords: измерительная техника; частота; микроконтроллер; импульсы; счетчик импульсов; чувствительные элементы