Лексико-граматичний практикум з англійської мови для студентів 1-4 курсу спеціальностей С1 "Економіка" та С3 "Міжнародні економічні відносини" - Нетецька, Тетяна Миколаївна; Неустроєва, Гелена Олегівна; Саліонович, Людмила Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчальний посібник спрямований на формування і розвиток комунікативних навичок у професійному середовищі майбутніх фахівців економічних спеціальностей, що відповідає вимогам сучасної освіти. Призначено для студентів спеціальностей С1 «Економіка» та С3 «Міжнародні відносини» денної та заочної форм навчання як для аудиторної, так і для самостійної роботи. The practice book is aimed at the formation and development of communication skills in the professional environment of future specialists in economics, which meets the requirements of modern education. It is designed for students of specialties C1« Economics» and C3 «International Relations» of full-time and part-time forms of study for both classroom and independent work.
Трансформація нормативно-правового поля кібербезпеки України: аналіз відповідності вимогам директиви NIS2 та закону про кібербезпеку
Keywords: міжнародний бізнес; міжнародна торгівля; глобалізація; international business; international trade; globalization