Роль М. М. Герсеванова в розвитку гідротехніки на Кавказі - Балашова-Сукач, Я. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена ролі М. М.Герсеванова в розвитку гідротехніки на Кавказі (кінець ХІХ – початок ХХ століть).

Role of M. N. Gersevanova in development of the hydraulic engineering in Caucasus (at the end of ХІХ – at the beginning of XX centuries) is illustrated.
Keywords: флот; порт; суднобудування; судноремонтні споруди; fleet; port; shipbuilding; ship-repair buildings; portostroenie