Бреславець, Віталій СергійовичЯценко, І. Л.Горбенко, Д. Є.2021-05-312021-05-312018Бреславець В. С. Метод побудови логістичної системи служби доставки закладу громадського харчування / В. С. Бреславець, І. Л. Яценко, Д. Є. Горбенко // Інформатика, управління та штучний інтелект : матеріали 5-ї міжнар. наук.-техн. конф. студентів, магістрів та аспірантів, 20-22 листопада 2018 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 11.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52935ukдоставка їжісистема управління закладомвеб-технологіїпрограмне забезпеченнялогістична системаМетод побудови логістичної системи служби доставки закладу громадського харчуванняThesis