Стригуль, Лариса Станіславівна2024-10-072024-08Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 68 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82133Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу. Структуру методичних вказівок побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань по досліджуваній дисципліні. Окремо приділено увагу контрольним питанням які передбачають можливість проведення самоконтролю студента. Також студентам рекомендовано відповідну наукову, фахову, нормативно-правову і періодичну літературу.ukсфера гостинностіметодичні вказівкипрактичні роботифінансово-економічний аналізготельно-ресторанний бізнесМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансово-економічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234