Проблеми організації праці в умовах карантинних обмежень - Ковшик, Валентин Ігорович; Яценко, Ольга Миколаївна; Горбунов, Микола Петрович (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Безпрецедентні виклики, пов’язані з пандемією змусили людство в обмежені терміни шукати шляхи виходу з кризи. Бізнес-процеси вимагали нових підходів до менеджменту та організації праці. Ситуація ускладнювалась відсутністю попереднього досвіду вирішення подібних проблем, а також неготовністю керівників і підлеглих до запропонованих новітніх умов.
Keywords: COVID-19; організація праці; пандемія; дистанційна робота; пандемія коронавірусної хвороби; карантин; дистанційне управління; віддалена робота; антикризові заходи; управлінсько-організаційна робота