Фурано-эпоксидные композиционные материалы: структура, свойства, применение - Рассоха, Алексей Николаевич (НТУ "ХПИ", 2008)
В роботі наведені результати розрахунково-теоретичного аналізу та практичного дослідження топологічної структури, міцностних, технологічних та експлуатаційних властивостей фураноз-епоксидних полімерів, що наповненні кварцевим піском, періклазом та каоліном.

Results of theory analysis and practical investigation of topology structure, stiffness and technology properties of furan-epoxy polymers filled by quartz sand and kaolin are represented in this work.
Keywords: дисперсные наполнители; граничный слой; связующее; непрерывная фаза