Омельченко, В. С.Кричковська, Лідія Василівна2014-12-162014-12-162011Омельченко В. С. Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів / В. С. Омельченко, Л. В. Кричковська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2011. – № 9. – С. 13-17.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/10902Проведено досліди щодо іммобілізації та підвищення стабільності препаратів амілолітичних ферментів для декрохмалізації яблучного відновленого соку та ультра фільтрованого концентрату. Було досліджено параметри операційних умов роботи ферменту , іммобілізованого на носіях, котрі мають найбільше значення у промислових умовах.The investigations of immobilization and increasing of amylolityc ferments preparations stability for starch hydrolysis in apple renewed juice and ultrafiltrated concentrate. The parameters of operational conditions of ferment activity immobilized on the carriers that have got the most importance in industrial conditions.ukхарчова промисловістьіммобілізація ферментівстабільність кінцевого продуктудекрохмалізація сокукатіонобмінні смолиадсорбціядесорбціябіокаталізаторСоіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринівArticle