Робоча програма з навчальної дисципліни "Долікарська медична допомога" - Білоус, Олеся Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою навчальної дисципліни «Долікарська медична допомога» є отримання базових знань з роботи організму під час травм, стресів, ситуацій що погрожують життю та здоров`ю людини та формування вміння надати невідкладну долікарську допомогу в цих ситуаціях щоб зберегти життя. Програма акцентує увагу студентів на сучасних досягненнях в сфері невідкладної допомоги. Крім того, вивчення дисципліни має на меті формування світогляду, розвитку інтелекту, ерудиції, формування професійних компетенцій зі спеціальності.
Keywords: робоча програма; медицина; стрес; травми; здоров'я; долікарська допомога