Даянова, А. Р.Самойленко, Сергій Іванович2023-05-032023-05-032020Даянова А. Р. Покращення технології виробництва соєвого соусу / А. Р. Даянова, С. І. Самойленко // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 382.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64775ukсмакові добавкиферментаціясоєві бобицвільдріжджіякість соєвого соусуПокращення технології виробництва соєвого соусуArticle