Теорія механізмів і машин - Ткачук, Микола Анатолійович; Зінченко, Олена Іванівна; Кротенко, Галина Анатоліївна; Зеленський, Володимир Борисович (НТУ "ХПІ", 2010)
Метою даних методичних вказівок є надання студентам навичків проектування різних видів кулачкових механізмів; закріплення та поглиблення теоретичних знань шляхом самостійного розв’язання задачі синтезу кулачкових механізмів
Keywords: кулачкові механізми; теоретичний профіль; центровий профіль; фазові кути повороту; закони руху; вихідна ланка; синтез; кут тиску