Інноваційний розвиток підприємства - Жмутський, Іван Андрійович; Долина, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут»", 2025)
В науковій доповіді проведено аналіз основних напрямків, умов і механізмів впровадження інновацій на підприємстві. Інноваційний розвиток — це цілеспрямований процес удосконалення структури, продуктів, технологій і управлінських рішень підприємства з метою досягнення стабільного зростання та адаптації до змін зовнішнього середовища.
Keywords: інноваційна діяльність; глобалізація ринку; економіка; розвиток; ромислові підприємства