Механізм інвестиційного забезпечення економічної безпеки підприємства - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто теоретичні основи механізму інвестиційної економічної безпеки підприємства, а зокрема її сутність функції та форми впливу. Надано визначення термінів «економічна безпека підприємств», «інвестиційне забезпечення підприємства», «механізм». Охарактеризовано напрями впливів на рівень безпеки.

In this article theoretical aspects of an investment economic safety mechanism of an enterprise were considered, particularly the essence of its function and influence form. Definitions of such terms as “economic safety of an enterprise”, “investment supply of an enterprise”, “a mechanism” were given. Directions of influence on the safety level were characterized.
Keywords: економічна безпека підприємств; інвестиційне забезпечення підприємства; механізм; функції; структура; рівень безпеки; economic safety; investment economic safety; mechanism; supply; enterprise; safety level