Методичні вказівки до лабораторної роботи "Розробка макета брошури за допомогою текстового процесора Word" - Кащеєв, Леонід Борисович (НТУ "ХПІ", 2017)
Додрукарська підготовка інформації має на увазі перевірку наявності всієї необхідної текстової та графічної інформації для подальшого верстання видання, розробки попереднього дизайн-макета (який в подальшому стане оригінал-макетом), узгодження питань підготовки відібраних ілюстрацій, проведення всіх передбачених видів редагування авторського матеріалу (літературне, смислове, стилістичне, наукове, технічне). У лабораторній роботі практичне освоєння цих питань буде здійснено на прикладі підготовки до видання 16-сторінкової брошури.
Keywords: видавнича справа; видавництво; поліграфія; додрукарське опрацювання інформації; дизайн-макет; верстання видання