Лисак, Павло ЮрійовичКричковська, Лідія ВасилівнаЛисак, М. С.2022-10-112022-10-112021Лисак П. Ю. Дослідження впливу стимулятору росту на основі відходів дріжджового виробництва на салат / П. Ю. Лисак, Л. В. Кричковська, М. С. Лисак // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 9-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 189-191.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58411ukкультуральні мікроорганізмидріжджіSaccharomyces cerevisiaeбродильні рідинидріжджові виробництваДослідження впливу стимулятору росту на основі відходів дріжджового виробництва на салатArticle