Ткаченко, Н.Некрасов, Павло ОлександровичКопійко, А.2019-03-132019-03-132017Ткаченко Н. Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем / Н. Ткаченко, П. О. Некрасов, А. Копійко // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 Intern. sci. conf. of young scientist and students, April 5-6, 2017 = Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83-ї міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 364.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40192ukхарчування збалансованепродукти комбінованіжир молочнийолія соняшниковаолія гарбузоваОптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачемThesis