Методичні вказівки до практичних занять "Тверді, рідкі та газоподібні палива" з дисципліни "Хімічні технології вуглецьвмісних речовин" - Дейнека, Дмитро Миколайович; Казаков, Валентин Васильович; Кобзєв, Олександр Вікторович; Михайлова, Євгенія Олександрівна (My University, 2021)
У методичних вказівках наведено приклади розв'язання задач з визначення складу та характеристик палива, об'єму та складу продуктів його згорання та їх ентальпій. Вони призначені для використання на практичних заняттях з курсу "Хімічні технології вуглецьвмісних речовин". Їх головною метою є поглиблення і засвоєння студентами теоретичних знань, набутих у лекційному курсі, а також оволодіння методиками розрахунків у процесах газифікації твердого палива.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; газоподібне паливо; продукти згорання; повітря; горюча маса; вологість; нижча теплота згорання; тепловий еквівалент; сірка