Особливості застосування збалансованої системи показників для забезпечення економічної безпеки підприємства - Стригуль, Лариса Станіславівна; Кириченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонується застосування збалансованої системи показників для забезпечення економічної безпеки підприємства. Визначено показники та підходи, що дозволять здійснювати стратегічне управління компанією, спрямоване на забезпечення стабільної, безпечної діяльності підприємства.

Proposed use of the Balanced Scorecard to ensure economic security. Defined indicators and approaches that allow for strategic management, aims to provide a stable, secure enterprise.
Keywords: кризові явища; система сбалансованих показників; стратегічне управління компанією; ефективність підприємства; economic security; system performance balanced; effectiveness