Формування бренду закладу освіти - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Мирошник, Тетяна Олегівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У доповіді досліджено процес формування бренду освітнього закладу як інструменту підвищення його конкурентоспроможності в умовах ринку освітніх послуг. Розглянуто складові бренду, зокрема візуальну ідентичність, репутацію, унікальні освітні пропозиції та комунікаційні стратегії. Визначено значення брендингу для залучення абітурієнтів, партнерів та підвищення лояльності цільової аудиторії. Запропоновано практичні рекомендації щодо ефективного позиціонування закладу освіти.
Keywords: бренд закладу освіти; репутація; позиціонування; конкурентоспроможність.