Методичні вказівки до практичного заняття "Розрахунки збитків підприємств від нещасного випадку" з дисципліни "Державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві" - Кузьменко, Олена Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета заняття: ознайомитися з методикою розрахунку прямих і непрямих витрат на підприємстві, які пов’язані з виробничим травматизмом.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; збитки; нещасні випадки; страхування; державне страхування