Порівняльний аналіз безступінчастих двопотокових гідрооб'ємно-механічних трансмісій - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Формалізовано та систематизовано основні закономірності розподілу кінематичних, силових та енергетичних параметрів гідрооб'ємно-механічних трансмісій, що працюють за схемами "диференціал на вході" та "диференціал на виході".

Research of formalization and systematization of kinematics, power and energetic parameters of hydrostatic-mechanical transmissions, which work on a charts "differential on entrance" and "differential on exit" was done.
Comparative analysis of two stream hydrostatic-mechanical transmission
Keywords: гідрооб'ємна передача; планетарний ряд; транспортний засоб; коефіцієнт корисної дії; коефіцієнт; тиск; диференціал; hydrostatic transmission; planetary row