Галушко, А. С.Варанкіна, Олександра ОлександрівнаОгурцов, Олександр Миколайович2020-03-032020-03-032019Галушко А. С. Дослідження основних показників якості молока тваринного та рослинного походжень в біотехнології сиру кисломолочного / А. С. Галушко, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 229.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44739ukкоров'яче молококозине молокосоєве молокофізико-хімічні показникиДослідження основних показників якості молока тваринного та рослинного походжень в біотехнології сиру кисломолочногоThesis