Сутність і значення морально-етичної парадигми для гуманітарно-технічної еліти України - Лапузіна, Олена Миколаївна (ДОВ "Вінниця", 2006)
Розглядається важливість морально-етичної парадигми у формуванні гуманітарно-технічної еліти України. Визначається місце етики ділових відносин у системі інноваційних змін, які відбуваються в Україні, як міри духовності професіонала, здатного діяти у сучасному динамічному суспільстві.

The importance of moral-ethics paradigma in formation of national humanitarian and technical elite is demonstrated. The place of business ethics in the system of innovation changes occuring in Ukraine is determined as a measure of the spirituality of the Professional able to act in the contemporary society.
Keywords: економіка України; рішення управлінські; підприємництво; відносини ринкові; етика професійна; етика ділова