Застосування вправ оздоровчої системи "йогалатес" для розвитку фізичних якостей студенток загальних груп вищих навчальних закладів - Долгарева, Марія Георгіївна; Федорина, Тетяна Євгеніївна (Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, 2016)
У статті зазначена необхідність пошуку нових напрямків у фізичному вихованні студентської молоді. Розглянуто приклад використання новітніх фітнес-технологій у навчально-тренувальному процесі студенток загальних груп вищих навчальних закладів.

The article highlighted the need to find new ways in physical education students. An example of the application of the latest fitness technologies in the training process of students of general groups of higher education institutions.
Keywords: фізичні якості; оздоровча система; йога; пілатес; йогалатес; критерії ефективності фізичної підготовки; physical properties; improving the system; yoga; pilates; yogalates; performance criteria of fitness