Проблеми безпеки життєдіяльності під час війни та військових операцій - Самборський, Я. А.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Виявлення бар'єрів, які зумовлюють порушення прав осіб з інвалідністю під час евакуації в Україні в умовах війни та військових операцій.

Identification of barriers that lead to violations of the rights of persons with disabilities during evacuation in Ukraine in conditions of war and military operations.
Problems of life security during war and military operations
Keywords: особи з інвалідністю; евакуація; persons with disabilities; evacuation