Овчаренко, К. В.Звягінцева, Оксана Вікторівна2020-02-172020-02-172019Овчаренко К. В. Біотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджів / К. В. Овчаренко, О. В. Звягінцева // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 470.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44430ukвиноградне суслозброджуваннякріогель полівінілового спиртувиноградний сікБіотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджівThesis