Шляхи удосконалення інформаційного забезпечення органів державної влади - Меліхов, К. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті аналізуються проблеми інформаційного забезпечення управлінських процесів. Визначаються функції інформаційного забезпечення та ієрархія інформації в управлінських процесах. Розглянута проблема відкритості влади у нерозривному зв’язку з питаннями співучасті суспільства в інформаційних процесах.

To article are analyzed problems of a supply with information of administrative processes. Functions of a supply with information and hierarchy of the information in administrative processes are defined. The problem of an openness of authority in indissoluble connection with questions of partnership of a society in information processes is considered.
Ways of improvement of the supply with information of bodies of the government
Keywords: державне управління; інформація; сучасні технології; управлінські процеси; комунікаційні процеси; співучасть суспільства