Бренд, як особливий капітал компанії - Супрун, Ростислав Романович; Коробков, Денис Вікторович (НТУ "ХПІ", 2016)
Стаття являє собою формування капіталу бренда компанії. У статті було вивчено про появу бренду, як фінансового капіталу. Зроблений аналіз різновидів капіталу бренду, та їх застосування в бізнес сфері. Досліджено сучасні проблеми бренду капіталу, і їх рішення. На основі всіх вище перерахованих пунктах зроблені висновки про бренд, як особливого виду фінансового капіталу всередині компанії.

The article represents the formation of brand equity in the company. The article studied about the appearance of the brand as a financial capital. The analysis of varieties of brand equity and their application in business. Investigated modern problems of brand capital, and their solutions. Based on all the above points the conclusions about the brand, as a special type of financial capital in the company.
Brand, as a special capital of the company
Keywords: брендінг; бренд-менеджмент; управління брендом; капітал бренду; торгова марка; branding; brand equity; brand management; trademark; capital of brand