Текст лекцій з дисципліни "Організація і методика аудиту" - Мардус, Наталія Юріївна (My University, 2020)
Мета: формування у студентів базових теоретичних знань та практичних навичок організації і методики проведення аудиту, організації роботи аудиторської фірми і праці аудиторів. Компетентності: 1) Здатність до пізнання теоретичних, методичних та практичних положень контрольного процесу та застосування міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг з дотриманням вимог професійної етики. 2) Здатність формулювати завдання, розробляти методики та впроваджувати сучасні методи фінансового та управлінського обліку, аналізу, аудиту і оподаткування у відповідності зі стратегічними цілями підприємства. Здатність здійснювати діяльність з консультування власників, менеджменту підприємства та інших користувачів інформації у сфері обліку, аналізу, контролю, аудиту, оподаткування. Результати навчання: 1) Розуміти порядок організації формування інформації за стадіями облікового процесу, управління якістю обліку і контролю з урахуванням професійного судження. 2) Демонструвати знання податкового законодавства, вміння обґрунтовувати вибір оптимальної системи оподаткування діяльності суб’єкта господарювання, здійснювати податкові розрахунки та формувати податкову звітність. Використовувати знання з міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг з дотриманням вимог професійної етики в професійній діяльності.
Keywords: текст лекцій; навчальний процес; Міжнародні стандарти; соціальне страхування; кредитні операції; собівартість продукції