VI Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Частина 2 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
До збірки включено тези доповідей, представлених на VI Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 27 – 29 березня 2012 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; транспортне машинобудування; теплофізичні процеси; комп'ютерна графіка; обробка металів; фізика