Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни з дисципліни "Податкове адміністрування та податкова звітність" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2023)
Податкова система покликана стимулювати оновлення виробництва, розвиток інвестиційної та інноваційної діяльності, що потребує суттєвих змін у стратегії податкової політики держави, а також у системі податкового адміністрування. З огляду на це зростає значення вивчення курсу «Податкове адміністрування та податкова звітність» студентами економічної спеціальності «Облік і оподаткування» для подальшого застосування теоретичних знань і практичних навичок у професійній діяльності. Забезпечення теоретичної та практичної підготовки студентів з питань щодо встановлення закономірностей взаємозв’язків учасників податкових відносин, виявлення тенденцій розвитку податкового законодавства. Самостійна робота виступає основним засобом засвоєння матеріалу в поза аудиторний час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Така робота включає самостійне опрацювання студентом отриманих теоретичних знань і практичних навичок під час відвідування лекційних та семінарських занять з метою їх поглиблення та підготовки до складання підсумкових контрольних робіт. Для якісної підготовки в процесі самостійної роботи студенту запропоновано список рекомендованой літератури. Додатково може бути використана спеціальна література, експертні огляди, а також практичні посібники з професійних видань та Інтернет-ресурсу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; податки; податкове адміністрування; податкова звітність; облік