Влияние субъективного фактора на качество оценивания знаний при автоматизированном контроле - Демина, В. М. (НТУ "ХПИ", 2005)
Наведено підхід до перевірки впливу суб’єктивного фактору на якість оцінювання під час контрою знань викладачем-експертом або автоматизованою системою оцінювання знань випробуваного, яка використовує логіку викладача, за допомогою статистичних методів.
Keywords: прогрессивные технологии обучения; качество оценивания знаний; человеко-машинная система "Тест"; вариации; эксперимент; контрольные группы; экспериментальные группы; автоматизированный контроль