Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Моделювання на ЕОМ" - Харченко, Олександра Леонідівна; Балєв, Володимир Миколайович (НТУ "ХПІ", 2010)
В лабораторних роботах реалізована нова технологія дослідження електронних схем, що базується на використанні програмної (комп’ютерної) моделі, забезпечує швидке і ґрунтовне засвоєння великих обсягів інформації при вивченні різних методів вимірювання, принципів перетворення вимірювальних сигналів, методів оцінки метрологічних показників приладів
Keywords: джерела сигналів; пасивні компоненти; діоди; транзистори; аналогові мікросхеми; мікросхеми змішаного типу; цифрові мікросхеми; логічні цифрові мікросхеми; індикаторні пристрої; мультиметр; осцилограф; sources; basic; diodes; transistors; multimetr; oscilloscope