Попов, Микола ОлексійовичДьякова, Наталія МиколаївнаВерютіна, Вікторія Юріївна2018-04-232018-04-232018Методичні вказівки до написання рефератів з дисципліни "Організація виробництва та маркетинг" : для студ. денної та заочної форм навчання за другим рівнем вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: М. О. Попов, Н. М. Дьякова, В. Ю. Верютіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 10 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35790Дані методичні вказівки призначені для студентів харчових спеціальностей денної та заочної форм навчання за другим рівнем вищої освіти. Реферат виконується у відповідності до загальних вимог щодо підготовки рефератів. Реферат містить два теоретичні питання, які необхідно повністю викласти. Джерела інформації для написання – рекомендована література.ukорганізація виробництвамаркетингМетодичні вказівки до написання рефератів з дисципліни "Організація виробництва та маркетинг"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0002-0925-5224