Исследование распредения памяти компьютера при объектно-ориентированном программировании - Далека, Валентина Дмитриевна; Вдовиченко, С. С. (НТУ "ХПИ", 2007)
Розглянуто питання виділення, розподілення та використання фізичної (оперативної) пам’яті, що виділяється для екземплярів класу (об’єктів), у IBM PC сумісних комп’ютерах при реалізації основних ідей, принципів та концепцій об’єктно-орієнтованого програмування.

The questions of excretion, allocation and using of core quota for examples of class (object) on IBM PC conformant computers for realization of main ideas, principles and conceptions of object-oriented programming are studied.
Keywords: ООП; множественное наследование классов; СУБД; оперативная память; многоуровневое наследование; простое наследование