Декомпозиція булевих функцій як перспективний напрям мінімізації в функціональноперенасиченому базисі - Семенов, Сергій Геннадійович; Панаско, О. М.; Тихоненко, А. М. (Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, 2015)
Обґрунтовано перевагу мінімізації булевих функцій в функціональноперенасиченому базисі шляхом використання декомпозиції вторинних булевих функцій в оптимальному базисі та вказано структуру комбінаційної схеми, побудованої на основі указаної булевої функції. Даний напрям мінімізації дає перевагу по основним показникам складності реалізації SAD, SSH, SL, SS, SAC в порівнянні з мінімізацією в класичних формах представлення за рахунок незначного погіршення часових характеристик роботи комбінаційної схеми

In the article the advantage of minimizing Boolean functions in oversaturated basis through the use of secondary decomposition of Boolean functions in an optimal basis, and given the structure of the matching circuit, based on the specified Boolean functions. This gives the advantage of minimizing the direction on the main indices of difficulty implementing SAD, SSH, SL, SS, SAC comparison with classical forms in minimizing representation by a slight deterioration temporal characteristics of the combination circuit.
Matrix method of parallel decomposition of the generalized minimization method in an orthogonal form of presentation
Keywords: базис булевих функцій; багаторівневі комбінаційні схеми; оптимальний базис; комбінаційні схеми; коефіцієнт; Boolean functions; multi-level combinational circuits