Аналіз залежності обсягу інвестицій в інновації від приросту ВВП - Семенюк, О. Л. (НТУ "ХПІ", 2012)
В даній статті проведено дослідження залежності обсягу інвестицій в інновації від приросту ВВП. Наведено загальну схему залежності з поясненням кожного поля. На основі удосконаленої залежності проведено аналіз інвестицій в інновацій в економіку України. Проаналізовано, що в 30% дна залежність не підтримується

In this article, conducted the research based investments in innovation on GDP growth. The general scheme according to the explanation of each field. Based on improved depending on the analysis of investment in innovation in the economy of Ukraine. Analyzed, which is 30%, this dependence is not supported
Keywords: економіка; доходи; витрати; технології; investments; innovation; economy; general scheme