Литвиненко, Олена АнатоліївнаКуниця, К. В.Удовенко, О. О.Гладкий, Федір Федорович2019-05-282019-05-282017Новий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробів / О. А. Литвиненко [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 313.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41384ukтранс-ізомерикислоти жирнісаломасНовий тип жирів спеціального призначення у складі хлібобулочних виробівThesis