Аналіз існуючого стану очисних споруд пункту збору нафти Юліївського родовища біля м. Харкова - Сахно, І. М.; Березуцький, Вячеслав Володимирович (НТУ "ХПІ", 2015)
Обґрунтовано доцільність та необхідність зменшити негативний вплив від діяльності Юліївського НГП на навколишнє природне середовище: забруднення водного басейну виробничими і господарсько-побутовими стічними водами.

The expediency and the need to reduce the negative impact on the activities Yuliyivskoho PNC on the environment: pollution of the water basin-pobutovymy production and farm wastewater.
Analysis of the current state of treatment plants collection point Yuliyivskoho oil deposits near. Kharkov
Keywords: екологічна безпека; природоохоронні заходи; навколишнє середовище; пункт збору нафти; ecological safety; environmental protection; environment; oil collection point