Електрохімічне очищення стічних вод від сірководню на коксохімічних підприємствах - Сінкевич, Ірина Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглядається проблема очищення та утилізації сірководневих вод електрохімічним окисненням сірководню.

The problem of purification and utilization of hydrogen sulphide water by electrochemical oxidation of hydrogen sulfide is considered.
Electrochemical waste water treatment from hydrogen sulfide at coke plants
Keywords: сірководень; електрохімічне окиснення; електроліз; hydrogen sulfide; electrochemical oxidation; electrolysis